Το σχολείο μας

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΓΑΛΗΝΑΚΗ, δεκαετίες τώρα,  προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα (ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ, COMPUTERS ME MULTIMEDIA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,  INTERNET) σε άνετο και ευχάριστο περιβάλλον που δημιουργεί ευαισθησία για μάθηση.

Από το 2010 στις κτιριακές εγκαταστάσεις  μας  στην οδό  Λασαίας  1Α (κάθετος Μίνωος 111),  το Σχολείο μας  λειτουργεί ως  ΓΑΛΗΝΑΚΗ-ΜΠΑΡΝΙΑ  και στη Διεύθυνση συμμετέχει η  Σοφία Μπαρνιά, απόφοιτος του Αγγλικού Πανεπιστημίου SUNDERLAND με MASTER

Διαθέτουμε ιδιόκτητο κτίριο στη Θέρισο, ειδικά διαμορφωμένο για σχολείο, με κεντρική θέρμανση, άνετους χώρους, xαρούμενη επίπλωση και αύλειο χώρο με κήπο.

Οι καθηγητές μας παρακολουθούν συνεχώς εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις καινούργιες μεθόδους διδασκαλίας, για παιδοψυχολογικά θέματα, για τα νέα οπτικοακουστικά μέσα και ενημερώνονται γύρω από τις εξελίξεις
της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα υποστηρίζεται εδώ και χρόνια από την νέα τεχνολογία Interactive Multimedia.

Οι μαθητές μας για μια ώρα την εβδομάδα παρακολουθούν το μάθημα Computers Multimedia. Χρησιμοποιώντας τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές εξασκούνται σε ένα πλήθος διαφορετικών ασκήσεων του επιπέδου της τάξης τους (γραμματικής, λεξιλογίου, κατανόησης κειμένου και έχουν τη δυνατότητα να ακούν αυθεντικούς διαλόγους, να κάνουν ακουστικές ασκήσεις, να γράφουν ορθογραφία και να κάνουν πρακτική εξάσκηση στην προετοιμασία των εξετάσεων των διπλωμάτων τους.

Διαθέτουμε δίκτυο υπολογιστών INTERNET ADSL, έτσι οι μαθητές των μεγάλων τάξεων, έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση στον Παγκόσμιο Ιστό για να συλλέξουν πληροφορίες για οποιαδήποτε εργασία τους αναθέσουν οι καθηγητές τους.

Ενημερώνουμε συχνά και ανά πάσα στιγμή τους Γονείς για την πρόοδο, τις απουσίες και τα δίδακτρα των παιδιών τους με ελέγχους από ηλεκτρονικό αρχείο.

Οι μαθητές μας παίρνουν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις Γλωσσομάθειας “PALSO-LAAS” “KΡΑΤΙΚΟ” και στις εξετάσεις των ξένων Πανεπιστημίων και Ιδρυμάτων: CAMBRIDGE, MICHIGAN, PTE, MSU, NOCN, TOEIC, TOEFL, IELTS, GOETHE, DELF, SORBONNE, DALF, CELI.

Ο στόχος του Σχολείου μας είναι πάντα το υψηλό επίπεδο ξενόγλωσσης εκπαίδευσης των μαθητών.

elGreek